Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2015

Hotel Mardan Palace se nalazi u Antalija – Lara/Kundu, udaljen je 18 km od aerodroma i 28 km od centra Antalije.

Opšti podaci
Hotel zauzima prostor od 180 hektara, gde se otomanska arhitektura palata prepliće sa fantastičnom prirodom i Mediteranom. Ovo je najelitniji resort na Mediteranu koji je namenjen ljudima koji vole luksuz i umeju u njemu da uživaju. Arhitektonski, na ovom mestu su objedinjeni Dolmabahče palata, Galata most, Maiden toranj, a inspiracija za Anatolijsko krilo bila je silueta poznate Kuleli zgrade iz Istanbula.

Plaža
Hotel ima svoju peskovitu plažu. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri se ne naplacuju.

Hrana i piće
U hotelu se nalazi glavni restoran Bosphorus, zatim ruski Arbat, restoran na plaži, turski restoran Besiktas, morski restoran Aquamarine, mediteranski La cucina, tailandski Baan Thai, japanski Oishii, francusko – američka Brasserie i Lobby lounge. 10 barova i jedan kafe, garant su apsolutnog uživanja. Mardan palace ima i svoj podrum vina koji nudi najeksluzivnija vina iz celog sveta.

Standardna soba
Hotel ukupno ima 546 luksuznih soba, od kojih su 276 superior i 57 premium sobe (ostale su na upit). Opremljene su naprednim interaktivnim multimedijalnim sistemom, LCD-TV, bežičnim internetom (u celom prostoru hotela). Za sve sobe upotrebljena je luksuzna Hermes oprema.

Spa i Wellnes
Na 7500kvm se prostire SPA & Fitness centar koga je dizajnirao Klafs – svetsko ime u stručnom dizajnu ovakvih prostora. Para, aromaterapije, turska i sole (slana) kupatila, saune i hamami, razni tuševi, thalasso terapija, hidroterapija, zatvoreni bazen sa jet mlazevima, bebi bazen, relaks deo i bar, relaks zone (mračna, sa dnevnom svetlošću i pogledom na vrt, sa kaminom, ugrejanim klupama za sedenje), ogromna ponuda masaža, masaža toplim kamenjem, thai, bali i shiatsu masaže, kozmetički i medicinski tretmani, samo se deo uživanja u ovom Spa centru.

Sport i zabava
Od sportskih sadržaja 2 teniska terena, tereni za badminton, kuglana, skvoš teren, odbojka na plaži, stoni tenis i naravno golf tereni dizajnirani od strane Jack Nicklaus-a. hotel ima i 1 fudbalski stadion sa tribinama za 8000 posetilaca po UEFA standardu i jedan za 1500 posetilaca, 7 fudbalskih terena za trening, fitness centar i saunu za sportiste, zatvoreni sportski centar i press room.

Ostali sadržaji
Amfiteatar, šoping arkada, mnoštvo sadržaja za decu na najvišem mogućem nivou, dvorane i sale za sastanke i bankete, Aquatic adventures park sa dramatičnim vodopadima i vodenim fontanama i bazenom od 16000 kvadrata.

www.mardanpalace.com