Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2015

Belek, na svojoj plaži 1km od centra Beleka, 7km od Arcadia Football Complex-a 40km od centra Antalije, 35km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Resort ima 465 soba. 213 soba je u glavnoj zgradi (198 standardnih soba, 12 porodičnih i 3 apartmana sa jacuzzi-jem). 252 sobe su u bungalovima (173 standardnih soba i 79 porodičnih).

Hotel ima glavni restoran (Pinea), 4 à la carte restorana (italijanski, turski, kineski, japanski), Mangal bbq restoran, 7 barova (Odeon, Lykia, Beach, Mc Arcadia, Sailor, Lobby, Aspendos), restoran Mc Arcadia Snack, Arcadia Football Complex za profesionalne fudbalere koji se nalazi 7km od hotela i ima 6 terena, 2 trening terena i 3 anex terena.
Za decu tu je mini klub, bazen za decu.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa kejom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaćaju se: Paviljoni na plaži.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu Pinea: doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa, kasni doručak u restoranuAspendos, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim restoranima i barovima.
Plaćaju se:À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, sladoled (osim u naznačeno vreme u konceptu). Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Standardna soba
Balkon, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, tepih, fen, mini bar (dnevno se dopunjava), sef (ne plaća se), direktan telefon u sobi i kupatilu, tuš-kada, centralna klima. U 4 apartmana ima jacuzzi.
Plaća se: Room service.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness:  Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi.
Plaća se: SPA, masaže, tretmani nege lica i tela.
Sport i zabava: Aqua park sa toboganima, 3 otvorena bazena, 1 bazen za decu, zatvoreni bazen, wireless internet, fitness centar, 4 teniska terena, mini golf, diskoteka, TV hol, dnevne i noćne animacije, amfiteatar, nemotorizovani sportovi na vodi, teren za odbojku na plaži, open air bioskop.
Plaća se: Fudbalski teren i trening teren, tenis uveče, oprema za tenis, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, šoping centar, market, sale za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, parking.

www.limakhotels.com