Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Udaljen je 12km od Sidea, 12km od Manavgata, 60km od Antalije i 55km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Smeštaj
Renoviran 2009. godine, sa ukupno 156 soba na 5 spratova. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (tuš kabina i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, sefom (dodatno se naplaćuje), mini barom.

Sadržaj
Glavni restoran, A la carte restoran, bar, snack bar, hamam, spoljašnji odvojeni bazen za odrasle i decu, terasa gde možete uživati u suncanju, ležaljke, suncobrani i dušeci kraj bazena, prostorija sa televizorom, animacija u toku dana, zatvoreni bazen, stoni tenis, mini club za decu.
Posebno se naplaćuje: A la carte restoran, sokovi od sveže ceđenog voža, flaširani i uvozni napici, korišćenje interneta, telefona, faksa, bilijar, masaže, doktor, usluge pranja i peglanja veša, teniski teren i prateža oprema, raspoloživi vodeni sportovi, prodavnice.

Usluga
Na bazi All Inclusive i u cenu su uračunati doručak, kasni doručak, ručak i večera koji se služe u glavnom restoranu, topli napici (turska kafa se plaća), grickalice, turske palačinke, u barovima se služe lokalni alkoholni i bezalkoholni napici. Nakon 23:00h sva pića se naplaćuju.

Plaža
Peščana plaža udaljena je 350m od hotela i do nje se dolazi prelaskom manje ulice. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri uz deposit.

www.ommhotels.com/jasmin/