Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Alanja, Incekum, na svojoj plaži 5km od Avsallara, 28km od centra Alanje 108km od centra Antalije, 98km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004 godine i ima 358 soba raspoređenih u 12 blokova (232 standardne, 36 porodičnih, 42 konektovane sobe i 1 soba za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran, 4 bara (Pool, Snack, Beach i Lobby), diskoteku.
Za decu tu je mini klub, igralište, animacije.
 
Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.
 
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, kafa, kolači i topli napici od 17 do 18h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića od 24 do 10h, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
 
Standardna soba
Balkon, sef,mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, telefon u sobi i kupatilu, kupatilo sa tušem, fen, laminat ili keramički pod.
Plaća se: room service.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: Piling, masaže, terapije.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar,tenis,stoni tenis uz depozit, odbojka na plaži, pikado, košarka, dnevne i večernje animacije i programi, wi-fi.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, video igrice, diskoteka i ostalo van koncepta.
 
Ostali sadržaji
Lekar, fotograf, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, prodavnice.