Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Ibis Abu Dhabi Gate Hotel spada u red najnovijih hotela u Abu Dabiju, sagradjen je 2012. godine.

Nalazi se u predgradju, na 20 km od centraSmešten je nedaleko od autoputa koji u jednom pravcu vodi prema aerodromu, a u drugom prema centru grada. Od medjunarodnog aerodroma Abu Dabi udaljen je 15 km (10 minuta vožnje)Do strogog centra grada potrebno je 10 minura vožnje, kao i do atrakcija poput Velike dzamije i Musaffah mosta.

Hotel Ibis Abu Dhabi sadrži recepciju koja je otvorena 24 h, restoran, dve sobe opremljene za osobe sa invaliditetom, salu za sastanke, parking

Sve sobe u hotelu Ibis Abu Dhabi poseduju sopstveno kupatilo (kada ili tuš), sto prilagodjen za laptop, LCD televizor sa satelitskim programom, WiFi Internet konekciju.

ibis-cene

Cena je izražena u eurima po osobi u dvokrevetnoj sobi

LEGENDA: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion; AI – all inclusive; DBL – cena po osobi u dvokrevetnoj sobi

Cena aranžmana uključuje:
– Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Air Serbia

– Povratnu avio kartu na relaciji Beograd –Abu Dhabi – Beograd kompanijom “Air Serbia” (direktan let); sa dozvoljenih 23kg prtljaga po osobi po smeru
– Transfer aerodrom – Etihad mall / Dubai – hotel – Etihad mall / Dubai – aerodrom;
– 5/6/7/9/10 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
– Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische
– usluge vodiča na srpskom jeziku

Cena aranžmana ne uključuje:
– Troškove pribavljanja vize za UAE: 55 €

– Aerodromsku taksu: oko 40 € ;
– troškove rezervacije 40 € (nepovratni);
– Ostale individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana (MINIMUM 300 EUR po osobi) prilikom prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

– uplatom preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail dubai@wayout.co.rs. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.

– Deca od 0-2 godine plaćaju 25 € i nemaju mesto u avionu
– Prvo dete od 2-12 godina plaća 290 eura, aerodromsku taksu oko 40 eura, vizu i trošak rezervacije, ima sedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
– Dodatni ležaj na upit / Jednokrevetne sobe su na upit
– Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Agencija “Wayout” D.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE