Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!
Hotel Špik je smešten na mirnom mestu u Gozd Martuljeku, na samo 5 km od Kranjske Gore. Iz hotela se pruža predivan pogled na okolne Julijske Alpe. U ponudi ima veliki velnes centar i besplatan bežični internet.
Ponuda odmarališta obuhvata zatvorene bazene, saune, velnes centar, 2 unutrašnja terena za skvoš i veliki izbor aktivnosti za decu i odrasle.
Prostrane sobe uređene su u modernom alpskom stilu i sadrže kupatilo sa pločicama, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i balkon.
Hotel Špik poseduje restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i à-la-carte restoran u kome se služe tipična jela slovenačke kuhinje. Jednom nedeljno se priređuje tradicionalna večera uz vina iz hotelskog podruma i zvuke harmonike.
U kafeu se služi veliki izbor domaćih poslastica, a gosti se mogu osvežiti u velnes baru.
U zavisnosti od perioda skijaške sezone, na raspolaganju vam je popust za ski pas.
Hotel nudi besplatnu uslugu prevoza autobusom do centra Kranjske Gore i kazina (u periodu od 25. decembra do 25. marta). Na zahtev i uz doplatu, hotel Špik nudi uslugu prevoza sa Aerodroma Klagenfurt i Aerodroma Ljubljana. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.

PROGRAM I CENOVNIK PUTOVANJA (.pdf) – pogledajte ovde.