Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!


Lokacija:
 udaljen je oko 3km od centra Kušadasija i oko 150 metara od Kuštur plaže.
Hotelska ponuda: bazen, velika bašta, fitness centar, snack-bar, 2 restorana, 2 bara, tereni za tenis, odbojku, košarku i mini fudbal, stoni tenis, bilijar i dečje igralište, dnevna i večernja animacija za decu.
Sobe: Sve sobe imaju balkon, telefon, klima-uređaj, mini bar, TV, TUŠ/WC, fen.
Usluga:Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno).

www.pigalehotel.com

          Termin
29.05.
10.06.
08.06.
20.06.
18.06.
30.06.
28.06.
10.07.
08.07.
20.07.
18.07.
30.07.
28.07.
09.08.
07.08.
19.08.
17.08.
29.08.
27.08.
08.09.
06.09.
18.09.
16.09.
28.09.
26.09.
08.10.
 PIGALE  BEACH***     ALL
309
409
489
499
509
509
509
509
499
599
579
569
549

  

PROGRAM PUTOVANJA:
1.danPutovanje. Beograd – Kušadasi: sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 06.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – 11.dan Kušadasi – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
12.dan – Kušadasi – napuštanje hotela, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13.dan – Beograd– dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivan dolazak u Beograd, na mesto polaska oko 17 časova (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd, prevoz trajektom na relaciji Gelibolu – Lapseki – Gelibolu, boravak 11 dana /10 noći, sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, trokrevetnim sobama kao i četvorokrevetnim apartmanima, troškove organizacije puta, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ekstra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta  koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

 

Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
DESTINACIJA            MESTO POLASKA            VREME POLASKA               CENA POVRATNE KARTE                 JEDAN PRAVAC
KUŠADASI                   BEOGRAD                                 06.00 h                                   85 Eur                                      60  Eur
 
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  poslovne KBM BANKE za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski,  ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

 

VAŽNA NAPOMENA: Vreme rada klima uređaja se razlikuje u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra  promenom aranžmana. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav,  miris , ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova i napuštaju se oko 10.00h poslednjeg dana boravka!!!  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, upotrebu klime u hotelima gde se vrši doplata, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenja hrane i piće u hotele!

 

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi.
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje 25 eura.

POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA: Dete do 6 godina  u pratnji dve punoplatežne osobe plaća  95 EUR, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. Dete od 6 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana, ima mesto u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. Drugo dete od 0 do 12 godina ima popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana, ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.U apartmanima deca ne ostvaruju popust na sopstvenom ležaju.
DOPLATA za jednokrevetnu sobu: 75% na cenu ugovorenog aranžmana u svim hotelima, osim u apartmanima gde ne postoji mogućnost  doplate za 1/1 sobu. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

 

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.