Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje  2016 – Grčka – Kefalonija

Hotel Lorenzo je smešten u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, oko 300m od plaže, ispred hotela Meditterranenan i oko 500m od jedne od najlepših plaža ostrva – Makris Jalos. Hotel je udaljen samo 2,5km od centra prelepog grada Argostoli, glavnog grada ostrva sa kojim je povezan odličnom autobuskom vezom.

Hotelska ponuda: Veliki bazen sa pool barom, ležaljkama i suncobranima, glavni restoran i bar, prostrani lobby sa TV salonom, igraonica, stoni tenis, bilijar, wireless internet.

Soba: Sobe su sa dva standardna kreveta, mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, TV, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, balkon.

Usluga: Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

www.lorenzohotel.gr

SPECIJALAN HOTELSKI I AGENCIJSKI POPUST ZA RANE REZERVACIJE
HOTELSKI POPUST U IZNOSU DO 15% – UKLJUČEN JE U CENE HOTELA I VAŽI ZA REZERVACIJE DO 30.APRILA 2016.
DODATNI AGENCIJSKI POPUST U IZNOSU OD 10% – VAŽI ZA USLUGE PREVOZA ZA REZERVACIJE DO 15.MARTA 2016.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana.
CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.900 rsd (dete 0-12g – 2.900 rsd) + CENA HOTELSKOG SMEŠTAJA U TABELI U EUR
hotel usluga MAJ 31 JUN  10 JUN 20 JUN 30 JUL 10 JUL  20 JUL 30 AVG 9 AVG 19 AVG 29 SEP 8 SEP 18

LORENZO 2+*

Hotel sa bazenom

1/2 standardna soba BB
179
279
289
289
369
369
369
369
309
289
289
219
 • AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • KEFALONIJA • BEOGRAD
  PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.
  Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

  2-10.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.
  11.dan (poslednji dan boravka):napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonie prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.
  Cena avio prevoza: 135€ po osobi.
  CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:
  • avio – čarter let na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd
  • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
  • servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.
  CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
  • troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
  • aerodromsku taksu u Beogradu i na Kefaloniji u iznosu od 38,30€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
  • YQ taksu – dodatnu kalkulativnu kompanijsku taksu (u slučaju poskupljenja goriva) u iznosu do 10€. Taksu određuje čarter prevoznik Air Srbija. Obračun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja. Taksu ne plaćaju deca do 2 godine..
 • Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2016, administrativnom zabranom preduzeća.

 • Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi i manjih su dimenzija od standardnog ležaja.

  Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

  Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.

  Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.

  Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizator putovanja licenca br. 25/2016
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.