Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 12 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Od 409€ / aranžman, za termine i cene pozvati agenciju ili poslati upit.

Cenovnik Turska 2016

Alanja, Okurcalar, na svojoj plaži 35km od centra Alanje, 30km od Sidea 100km od centra Antalije, 90km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1996. godine, kompletno renoviran 2012. Prostire se na 10.000m2. Ima 289 soba (192 standardne u glavnoj zgradi i 31 u aneksu, 30 porodičnih od kojih je 12 u glavnoj zgradi, 10 porodičnih sa krevetima na sprat, 10 porodičnih apartmana…).
Hotel ima glavni restoran, restoran Sultan, 3 à la carte restorana (otomanski, riblji, italijanski), 5 barova (RestaurantLobbyAmericanSnack, Disco), diskoteku.
Za decu tu je mini klub, igralište, mini disko,mini biblioteka.
 
Plaža
Hotel ima svoju plažu od peska i sitnog šljunka, sa dokom od 230m2. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (zamena peškira se plaća 1€).
 
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i kasni doručak u restoranu Sultan, turske palačinke, užine, sladoled na terasi u aneksu, keks, dečiji i dijetalni bife za vreme večere, čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića. Turska kafa se servira samo u lobiju.
Plaćaju se: À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), sva pića u diskoteci, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.
 
Standardna soba
Split klima, sef, mini bar (dnevno se dopunjava vodom i bezalkoholnim napicima), satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, tepih ili laminat na podu, wireless internet.
Plaća se: Sef, room service.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaćaju se: Tretmani nege lica i tela, piling, masaže.

Sport i zabava
Aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, teretana, aerobik, gimnastika u vodi, igre u bazenu, teniski teren, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, pikado, bilijar, fliperi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika 3 puta nedeljno, časovi orijentalnog plesa, wireless internet u sobi i lobiju.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena uveče, sportovi na vodi, kuglanje i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, foto radnja, tržni centar, sale za sastanke, faks, fotokopiranje…