Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 12 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Lara – Antalija, na sopstvenoj plaži 16km od centra Antalije 14km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Ukupno ima 442 sobe – 1100 kreveta, od čega 336 de luxe sobe, 2 de luxe spojene, 64 porodične de luxe, 36 porodične elite sobe, 1 elite apartman.Postoje i sobe za nepušače, i za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel ima glavni restoran, Café Fame, Service Bar, Lobby Bar, a la carte restorane, snack bar pored bazena.
Za decu tu je mini klub, junior klub, igralište. Čuvanje dece se naplaćuje.

Plaža
Hotel ima svoju 125m dugu peščanu plažu.Ležaljke, suncobrani, dušeci  i peškiri se ne plaćaju.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu:

-doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke,čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim resotranima i barovima.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća.

Sobe
Oprema de luxe sobe: tepih na podu, većina sa balkonom, kupatilo sa kadom, direktan telefon, fen, mini bar, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, centralna klima.

Spa i wellness
Ne plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, para.

Plaća se: masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, jacuzzi

Sport i zabava
Ne plaća se: otovren i zatvoren bazen, relaks bazen, tobogani, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, diskoteka, dnevne i večernje animacije, džoging, bioskop, igraonica, wirelless internet u lobiju, odbojka na plaži, teniski teren, sportovi na vodi, stoni tenis.

Ostali sadržaji
Plaća se: internet kafe, tenis u uveče i oprema,bilijar,kuglanje, nargile, škola ronjenja, 2 profesionalna fudbalska terena.

Doktor, frizer, prodavnice, market,servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, parking,  sale za sastanke i balska dvorana.

www.famehotels.com