Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2015 – Tunis

LOKACIJA:
Ovaj orijentalni, gradski hotel nalazi se između Soussa i Port el Kantaouia, na 350 metara od marine i šetališta Port el Kantaouia. Udaljen je 8 km od centra Soussa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta. Posebna prednost ovog hotela je izuzetno povoljan položaj nadomak marine Port el Kantaoui i svih sadržaja za dnevnu i noćnu zabavu. Do privatne preščane plaže udaljene oko 150 m, dolazi se ulicom pored hotela, ne kroz hotelski kompleks. Na 100 metara od hotela nalazi se veliki Aqua Park a u neposrednoj blizini nalazi se i dečiji luna park.
 
HOTELSKA PONUDA:
Hotel u afričkom stilu, nekada je pripadao lancu Vincci hotela. U okviru hotela se nalaze recepcija, menjačnica, bankomat, suvenirnica, manji supermarket, igraonica, frizerski salon, praonica veša, glavni restoran, a la carte restoran, pizzerija, lobby bar, bar na plaži, fast food restoran na bazenu, mavarski caffe, English pub, American piano bar.
 
SPORT I ZABAVA:
Sala za bridž, stoni tenis, bilijar sala, igralište za decu sa animimacijama tokom celog dana i večeri. Hotel ima otvoreni bazen na krovu zgrade kao i dečiji bazen. Takodje ima zatvoreni bazen sagradjen u rimskom stilu sa jacuzzijem, saunom i parnim kupatilom. Od ostalih sadržaja ima teretanu, saunu, SPA centar. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži i pored bazena je besplatno. Wi-Fi je dostupan na svim javnim mestima u hotelu i ne naplaćuje se dodatno.
 
SMEŠTAJ:
Hotel ima 347 prostranih soba od kojih svaka soba ima klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, kupatilo, fen za sušenje kose, kuhinju, mini bar, frižider i sef (uz doplatu), balkon ili terasu.
 
USLUGA:
Usluga je all inclusive, na bazi švedskog stola prema hotelskim pravilima.

Program putovanja:
 
1.dan BEOGRAD – Tunis Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
 
2.dan – do pretposlednjeg dana Tunis Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
 
Poslednji dan Tunis – BEOGRAD Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom Beograd. (Kraj usluga)
 
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beograd,
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom,
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno), HB (polupansion), FB (punpansion),
  • usluge predstavnika agencije na destinaciji.
 
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Avio takse 89 eur (30€ aerodromske takse, 55€ trenutna YQ taksa, 4€ administrativni troškovi)
  • međunarodno zdravstveno osiguranje,
  • fakultativni izleti i posete,
  • posebne usluge i individualni zahtevi.
  • izlazna taksa koja se plaća u Tunisu 30 tnd po osobi
  • sigurnosnu taksu za dete do 2 godine 20 €

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja  licenca 13/2010.