Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

 

Od 512€ / aranžman, za termine i cene pozvati agenciju ili poslati upit.

Konakli – 1km od centra, na svojoj plaži 12km od centra Alanje, 120km od centra Antalije, 110km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005. godine. Ima 325 soba (251 standardnu sobu, dva tipa porodičnih soba kojih je ukupno 70 i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Hotel ima glavni restoran, à la carte restoran, poslastičarnicu, Otoman Snack Bar , Beach Snack i 6 barova (Beach, Pool, Lobby, Disco, Aqua i Restaurant). Za decu tu je mini klub i igralište.
 
Plaža
Hotel ima svoju 150m dugačku plažu. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena i na plaži. Plaća se:Najam peškira za bazen i plažu.
 
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00, sladoled u Pool Baru. Plaćaju se: Uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.
 
Standardna soba
Balkon, kada, klima, telefon, TV, mini bar, keramički pod, fen, sef. Plaća se: Sef u sobi.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Plaća se: Masaže i tretmani.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, bazen za relaksaciju, 1 tobogan, košarka, odbojka na plaži, pikado, vazdušna puška,  stoni tenis, diskoteka, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, ostale animacije i programi, bingo,TV soba, Plaća se: internet, play station, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, bilijar i sve ostalo van koncepta.  
 
Ostali sadržaji
Lekar, juvelir, prodavnica suvenira, frizer, sale za sastanke, rent-a-car, servis za pranje veša.