Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

CENOVNIK TURSKA 2015

Hotel se nalazi u Sideu, na 350 m od svoje plaže, 6 km od centra Sidea, 11 km od Manavgata, 65 km od centra Antalije i 55 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2013. godine i ima 232 sobe (standardne i porodične).
Ima glavni restoran, 2 à la carte restorana, 3 bara, amfiteatar.
Za decu tu je mini klub, igralište.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu, udaljenu 350m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni na plaži i oko bazena.

Hrana i piće
Ulsuga je All Inclusive na bazi samoposluživanja sa izborom više jela: doručak, ručak, večera, kasna večera, užina, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u a la carte restoranu (uz prethodnu rezervaciju). Plaćaju se: uvozna pića, sokovi od svežeg voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Sve sobe poseduju: klimu, kupatilo sa tuš-kadom, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima,telefon, minibar, fen. Plaća se: sef, room service.

Ostali sadržaji
Otvoreni bazen sa 2 tobogana, dečiji bazen, unutrašnji bazen (greje se tokom zime), tursko kupatilo, sauna, teretana, dnevne i večernje animacije, odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, mini klub, wi-fi u lobiju. Plaćaju se: masaže, tretmani, motorizovani vodeni sportovi, servis za pranje veša, prodavnice, doktor (na poziv).

www.dreamworldresort.com.tr