Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 2 dece gratis (1. do 7.god./2. do 13.god.)
Rezerviši!

CENOVNIK TURSKA 2015

Hotel se nalazi na 700 m od svoje plaže, 6 km od centra Sidea, 11 km od Manavgata, 60 km od centra Antalije i 55 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel se otvara 15.06.2015 godine i ima 382 sobe od čega su 303 standardne sobe, a ostale su porodične sobe i apartmani.
Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana, Snack restoran, Bistro, nekoliko barova, poslastičaricu, diskoteku, amfiteatar.
Za decu tu je Childrens World (Dečiji svet), bazen za neplivače, dečiji bazen, igralište.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Resort ima svoju peščanu plažu udaljenu 700 m od samog hotela. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Hrana i piće
Svi obroci se služe u glavnom restoranu po principu samoposluživanja. Koncept obuhvata: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večeru i ponoćnu užinu, dijetalni i dečiji bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 15-17 časova u Aqua baru. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa.
Plaćaju se: Luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Smeštaj
Keramika na podu, mini bar, sef (iznajmljuje se na recepciji), direktan telefon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, wirelless internet (plaća se), klima, fen, kupatilo sa tuš- kadom.
Plaća se: room service, sef.

Ostali sadržaji
Tursko kupatilo (hamam), sauna, otvoreni bazen, Relax bazen, Aqua Park sa toboganima, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis,  odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, fitness centar, košarka, fudbal, odbojka, wi-fi u Lobiju.
Plaća se: SPA, tretmani za negu lepote, piling, masaže, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar i ostalo van koncepta.

www.dreamworldaqua.com.tr