Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 10 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži 32km od Alanje, 30km od Sidea 90km od centra Antalije, 80km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. godine. Hotel je prava je botanička bašta sa biljnim vrstama dopremljenim iz svih krajeva sveta. Hotel ima 453 sobe (255 standardnih i 198 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran, 5 à la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, francuski i azijski), 5 barova (Lobby, Snack, Vitamin, Beach i Bistro), diskoteku i noćni klub.
Za decu tu su dečiji bazeni, luna park (zajedno sa hotelom Delphin Botanik), dečiji bioskop, mini klub, igralište.
 
Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju, a peškiri uz depozit.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu Park: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa, kolači, noćni bife, sladoled u različito doba dana, sokovi od svežeg voća.

Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta. 

Standardna soba
Centralna klima, sef (ne plaća se), mini bar, satelitska TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa kadom, fen, balkon.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.
Plaća se: SPA, jacuzzi, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i decu sa toboganima (jedan samo za goste ovog hotela a ostali su zajednički sa hotelom Delphin Botanik), zatvoreni bazen, Aquapark, fitness centar, aerobik, step,gimnastika u vodi, teniski teren uz rezervaciju, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, surf (uz licencu), kanu, pikado, luna park, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, šatl-bas do Alanje, Manavgata i Sidea, wireless internet.
Plaća se: Osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, škola ronjenja, internet café, kompjuterske igrice i ostalo van koncepta.
 
Ostali sadržaji
Lekar, apoteka, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, faks.