Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2015

Belek, Boğazkent, 400m od svoje plaže 5km od centra Beleka 12km od Serika, 50km od centra Antalije, 40km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Resort zauzima prostor od 42.000m2, od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 10.000m2.
Ima 670 soba od kojih je 470 za nepušače (470 standardnih uključujući 6 za hendikepirane osobe (26m2), 148 porodičnih (42m2), 50 porodičnih sa krevetima na sprat (26m2), 2 apartmana (44m2)).
Glavni restoran (Crystal), Beach restoran, Snack restoran, 4 à la carte restorana (turski, riblji, italijanski i meksički), 8 barova (Lobby Lounge, Lobby Bar, Palmeras Garden, Relax, Beach, Beer Garden, Saphir Disco Bar,Coctail).
Za decu tu je mini klub, dečiji bazen kao i delovi za decu na ostalim bazenima, dečiji bife za večeru.Preporučujemo ga za porodice sa decom.

Plaža
Hotel ima svoju 500m dugu peščano-šljunkovitu plažu, udaljenu 400m od hotela. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak,snack, večera i ponoćne užine.
Mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima). Jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, sladoled od 16:00 do 18:00h, keks i kolači u određeno doba dana.
Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaćaju se: Sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani.

Standardna soba
Balkon, laminat ili keramika na podu, split klima, telefon u sobi i kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, mini bar, wireless internet, fen, tuš ili kada. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe za pušače. Sef u sobi se ne plaća.
Plaća se: Room service.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna (sa šok-tušem), jacuzzi, parno kupatilo.
Plaćaju se: SPA centar i SPA bazen, masaže, piling, Bali masaža, specijalni SPA deo na otvorenom.
Sport i zabava:  2 otvorena bazena sa delovima za decu, aqua park, zatvoreni bazen sa toplom vodom, wireless internet (sobe, lobby i javni prostor), teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, pikado, mini golf, bioskop.
Plaća se: Internet café uz rezervaciju, video igrice, stoni fudbal, kuglanje, bilijar, teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.
Ostali sadržaji:   Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, sala za sastanke (do 60 mesta), parking…

www.crystalhotels.com.tr