Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

CENOVNIK TURSKA 2015

Kemer, na svojoj plaži. 38km od centra Antalije, 55km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel se prostire na 29.000 m2 i ukupno ima 366 soba od čega 271 standardna93 porodične sobe i 3 ultra superior apartmana.postoje i sobe za osobe sa posebnim potrebama. U sobama je zabranjeno pušenje!
Hotel ima glavni restoran Caretta, 3 à la carte restorana, barove, diskoteku. Za decu tu su mini klub, dečiji bazeni, kao i delovi za decu na ostalim bazenima, igralište

Plaža
Hotel ima svoju 180m dugu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju.Za peškire se ostavlja depozit.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćne užine, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, sladoled od 16:30 do 19:00h), keks i kolači u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina!
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg  voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Standardna soba
Balkon, tepih na podu, centralna klima, satelitska TV sa muzičkim kanalima,mini bar, sef, direktan telefon, wireless internet, telefon u kupatilu, fen, tuš-kada.
Plaća se: Room service.

Spa i Wellness
Tursko kupatilo (Hamam), sauna sa šok-tušem, parno kupatilo.
Plaća se: SPA centar i SPA bazen, masaže, piling.

Sport i zabava
3 Otvorena bazena sa delovima za decu, aqua park, 2 zatvorena bazena, 2 dečija bazena, wireless internet, teniski tereni, košarkaški teren, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, pikado, mini fudbal, živa muzika.
Plaća se:  Internet café uz rezervaciju,  video igrice, stoni fudbal, bilijar, teniski tereni uveče,oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, uveniri…), frizer,  sale za sastanke (do 300 mesta), parking.

www.crystalhotels.com.tr