Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Club Mega Saray se prostire na površini od 120.000 m2. Udaljen je 35 km od Antalije i 29 km od internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Restorani: Mega i Saray, a la carte restorani China Garden (kineska kuhinja), La Prima (italijanska), Fish Restaurant (riblji restoran), Grill Corner (roštilj).
Barovi: Lobby, Mega, Red Shore, Cafe House, Blue Bar, Pool, Beach, Turquoise, Tennis, Disco Bar.
Od dnevnih aktivnosti na raspolaganju su: stoni tenis, košarka, badminton, step aerobik, mini fudbal, tae boo, vaterpolo, streličarstvo, mini golf, odbojka na plaži, boćanje, razna takmičenja i turniri, kao i igre u bazenu.
Za decu: turniri, igre i takmičenja preko dana u dečijem mini klubu.
Ovaj klub hotel ima 14 teniskih terena sa veštačkom travom, 2 su sa noćnim osvetljenjem. Časovi tenisa i noćno osvetljenje se posebno naplaćuju, a preko dana se upotreba terena i opreme ne plaća.
Gosti hotela mogu bez naplate da koriste: pedaline, surfovanje na vetru (samo uz licencu) i kanue.
Naplaćuju se: parasailing, katamarani, jet ski, skijanje na vodi, banana i časovi surfovanja na vetru.
Mjuzikli, takmičenja, kabare, živa muzika, revije, zabave na plaži, Tursko veče, Black & White zabave, diskoteka i drugi programi. Za poslovne ljude ovaj club nudi sale za sastanke sa svim pratećim elementima.
 
Smeštaj
U ponudi su sobe tipa Standard Club i Standard Hotel (ostale su na upit). Sve sobe imaju balkon, mini bar, fen, telefon, centralnu klimu, sat tv, Check in 14h, check out 12h.
 
Plaža
Hotel se nalazi na privatnoj plaži koja je peskovito šljunkovita i duga 400 m. Poseduje plavu zastavu (izuzetno čisto more i plaža) i najduža je u regiji. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.
 
Hrana i piće
Na bazi All Inclusive. Doručak, kasni doručak, ručak i večera se služe u glavnom Mega restoranu gde postoji i dečiji restoran sa posebnom atmosferom za najmlađe. Takođe možete ručati i u Saray restoranu. U sneck barovima se nalaze tokom dana turske palačinke, sladoled, topli napitci i kolači, ponoćni snack. Na raspolaganju su a la carte restorani sa kineskom, italijanskom kuhinjom, riblji restoran i roštilj.