Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Udaljen 50-ak minuta od Abu Dabija i svega 20-ak minuta od tržnog centra Ibn Batuta u Dubaiju. Ghantoot je destinacija između dve svetski atraktivne destinacije što njegovu lokaciju čini još privlačnijom. Destinacija koja omogućava miran odmor pruža i mogućnost da u Abu Dabiju posetite stazu formule 1, Ferarijev zabavni park sa najvećim rolkosterom na svetu kao i novootvoreni akva parku na Jas ostrvu, ali i tržne centre u Dubaiju od kojih je prvi već na 20-ak minuta od hotela. Nepun sat vožnje do novootvorene Dubai Marine i Jumeira Beach Residence, čuvenog šetališta i jedine pešačke zone u Dubaiju The Walk, pružiće mogućnost kombinovanja kosmopolitskog načina života sa relaksirajućim odmorom.

Gostima je na raspolaganju hotelski šatl bus tri puta nedeljno do Ibn Batuta mall-a i dva puta nedeljno do Mall Of The Emirates. Ovaj novootvoreni hotel nastao je nakon adaptacije gostinske kuće koja se nalazila u sklopu kraljevske palate i privatne letnje rezidencije osnivača, vladara i počasnog predsednika Ujedinjenih Arapski Emirata, njegovog kraljevskog visočanstva Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan- a. Današnje zdanje, koje odražava stil savremenen arapske palate sa kupolama i svodovima, smešteno je na privatnoj plaži u sopstvenoj laguni. Sve sobe su prostrane, savremeno uređene i sa balkonom, klimatizovane su i imaju LCD TV sa kablovskim kanalima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini-bar, besplatan pribor za pripremu čaja i kafe, fen za kosu, bežični internet. U glavnom hotelskom restoranudoručak je na bazi švedskog stola. Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion plus koji uključuje bezalkoholna pića uz obroke i konzumiranje bezalkoholnih pića na baru pored bazena. U hotelu se ne služi alkohol. U ostalim restoranima u ponudi je velikiizbor jela internacionalne kuhinje pripremljenih od strane iskusnih kuvara iz celog sveta. Hotel nudi mnoštvo rekreativnih sadržaja za goste svih uzrasta, temperaturno kontrolisan bazen, dečiji bazen, dečiji klub i igralište. Poseduje spa centrar i teretanu, masaže, džakuzi, saunu, parno kupatilo, teniske i skvoš terene kao i poligone za sportove na vodi.

http://www.cassellsghantoothotel.com

tabela cassells

Cena je izražena u eurima po osobi u dvokrevetnoj sobi

LEGENDA: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion; AI – all inclusive; DBL – cena po osobi u dvokrevetnoj sobi

Cena aranžmana uključuje:
– Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Air Serbia

– Povratnu avio kartu na relaciji Beograd –Abu Dhabi – Beograd kompanijom “Air Serbia” (direktan let); sa dozvoljenih 23kg prtljaga po osobi po smeru
– Transfer aerodrom – Etihad mall / Dubai – hotel – Etihad mall / Dubai – aerodrom;
– 5/6/7/9/10 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
– Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische
– usluge vodiča na srpskom jeziku

Cena aranžmana ne uključuje:
– Troškove pribavljanja vize za UAE: 55 €

– Aerodromsku taksu: oko 40 € ;
– troškove rezervacije 40 € (nepovratni);
– Ostale individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana (MINIMUM 300 EUR po osobi) prilikom prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

– uplatom preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail dubai@wayout.co.rs. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.

– Deca od 0-2 godine plaćaju 25 € i nemaju mesto u avionu
– Prvo dete od 2-12 godina plaća 290 eura, aerodromsku taksu oko 40 eura, vizu i trošak rezervacije, ima sedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
– Dodatni ležaj na upit / Jednokrevetne sobe su na upit
– Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Agencija “Wayout” D.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE