Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2015

Belek, Bogazkent, na svojoj plaži 8km od Beleka, 10km od Serika 45km od centra Antalije, 40km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2013 godine i prostire se na 40.000m2. Sastoji se od 7 četvorospratnih blokova zgrada.Hotel ima 480 soba (396 standardnih, 79 porodičnih i 5 soba za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (turski, azijski i mediteranski), 8 barova (Point, Pool, Lobby,Disco, Snack, Beach, Theatre, Restaurant Bar), diskoteku…
Za decu tu je mini klub, maksi klub,igralište.
Plaća se: Čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 300m dugačku peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Peškiri za plažu se menjaju jednom u tri dana.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji i dijetalni meni, poslastičarnica,jednom u 7 dana à la carte restoran uz prethodnu rezervaciju.

Plaćaju se: Flaširana pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restoran, pakovani sladoled i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Balkon, tuš-kada, fen, telefon u sobi i kupatilu, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, laminat na podu, mini bar, sef, centralna klima.Porodične sobe se sastoje od dve prostorije.

Plaća se: Sef u sobi.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness:  Tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: Sauna, masaže, piling, tretmani i terapije, centar za negu zdravlja i lepote.
Sport i zabava: Otvoreni, dečiji i zatvoreni bazen, aqua park (3 tobogana),boćanje, pikado, stoni tenis, teniski teren, kanu, vodeni bicikl, odbojka,odbojka na plaži, košarka, gala večeri, amfiteatar,TV soba,diskoteka, wireless u lobiju, mini fudbal, tematske večeri.
Plaća se: Internet café, inernet, bilijar, kuglanje, igraonica, play station, motorizovani sportovi na vodi,osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, servis za pranje i peglanje veša, šoping centar,sale za sastanke i konferencije.

www.kirmanhotels.com.tr