Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 13 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Hotel pripada poznatom Barut lancu hotela, nalazi se na samoj plaži i nudi raznovrsne sadržaje za svetipove gostiju. izgrađen je 2005. godine na površini od 110.000 m2. Udaljen je 16 km od centra Antalije i 10 km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Pored glavnog restorana, tu su i 5 a la carte (turski, morski plodovi, mediteranski, internacionalini i roštilj). Osveženje ćete naći u lobby baru, kraj bazena, na plaži, u koktel baru kao i u noćnom klubu. Spoljašnji i unutrašnji bazen, Thallaso centar sa bazenom morske vode, 5 vodenih tobogana. Za odmor predlažemo wellness klub, tursko kupatilo, 2 sobe za piling, 2 saune, sobe za masažu, anti-age tretmani, tretmani lica i tela, fitnes, bioskop koji prima 68 ljudi. Za rekreaciju, tu su odbojka na plaži, 3 teniska terena, višenamenski teren (košarka, rukomet, mini fudbal), stoni tenis, step aerobik, teretana, fitnes centar, streličarstvo, skvoš teren, mini golf, vodeni sportovi (banana, paraglajding, parasailing, skijanje na vodi, džetski, katamaran, pedalina, kanu). U toku dana zabavićete se uz razne skečeve, show programe, folklor i tematske večeri. Za poslovne ljude postoji kompletno opremljena sala za sastanke (od 5-1000 osoba), 2 konferencijske sobe (16 osoba), auditorium (600 osoba). Tu su još i mini market, butik, radnja kožne galanterije, suvenirnica, frizer, foto radnja, zlatara. Za naše najmlađe tu su unutrašnji i spoljašnji bazen, klub, igralište, Teenage club, i usluga bebisitera (na zahtev).

Smeštaj
Ukupno poseduje 222 sobe na 10 spratova. Standardne sobe su klimatizovane sa balkonom, sat tv-om, telefonom, DVD i CD plejerom, sefom, mini barom i fenom. Sve ostale sobe idu na zahtev.

CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h

Plaža
Privatna peskovita gde se suncobrani, ležaljke i peškiri ne plaćaju.

Hrana i piće
Ultra All Inclusive.

Doručak, kasni doručak, ručak, večera, kao i ponoćna užina u Divan restoranu na bazi švedskog stola. Mogućnost ručka i večere u nekom od a la carte restorana (jednom nedeljno i potrebna je rezervacija dan unapred) i kolači u Hanimeli poslastičarnici. Točena pića u svim barovima, lokalna i uvozna, kokteli i sokovi kao i dnevna punjenja mini bara (voda, voćni sokovi, coca-cola, cola light, soda, pivo). U restoranu Akdeniz nije dozvoljen ulaz deci do 12 godina.

www.barutlara.com