Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Barut Acanthus je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Cennet. Udaljen je samo 2 km od Sidea, 8 km od Manavgata i 65 km od internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u lobby-u. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.

Smeštaj
Ukupno 110 soba na 4 sprata podeljene na standardne i porodiene. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN OD 14:00
CHECK OUT DO 12:00

Plaža
Privatna sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

Hrana i piće
Na bazi Polupansiona.

http://www.baruthotels.com/tr/cennet-acanthus