Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2017. Grčka, Kalitea 


BROTHERS HOUSE – je noviji i jedan od kvalitetnijih objekata, koji se nalazi u centru mesta, udaljen oko 290 m od jedne od najlepših plaža u Grčkoj. Objekat dobija dosta pohvala koje se odnose na izvanredan servis, diskretnost, mir. Apartmani u ovom kompleksu su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni, veoma prostrani, sa dve odvojene prostorije, kuhinjom u okviru jedne od soba, kupatilom i terasom. Posteljina i peškiri se menjaju jednom u toku smene, čišćenje apartmana je svakodnevno.
U okviru kompleksa se nalazi bazen sa ležaljkama i tuševima, okružen zelenilom. Svi apartmani imaju TV (srpski kanal), klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana i besplatan internet. Brothers house poseduje recepciju, parking, caffe-bar sa osveženjem u vidu sokova, kafe, sladoleda i izuzetan su izbor kako za porodice, tako i za mlade.
1/2 app – dva standardna ili francuski ležaj, sa odvojenom kuhinjom
1/3 app – tri standardna ležaja
1/4 app – jedan francuski i dva standardna ležaja

http://kalithea-brothershouse.gr/

 • OBJEKAT TRENUTNO NIJE U PONUDI

 • PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan – Polazak autobusa u 17:00 h iz Beograda dan pre smene u tabeli. Sastanak grupe 30 minuta pre polaska. Putovanje ka Grčkoj uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.
  2.-11. dan – Dolazak u izabrano mesto, smeštaj i boravak u smeštajnim jedinicama na bazi odabrane usluge.
  12. dan – Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 h. Povratak iz letovališta za Srbiju, prema utvđenoj satnici.
  13. dan – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

  ARANŽMAN OBUHVATA: Najam smeštajne jedinice za 10 noćenja/11 dana, autobuski prevoz (autobusi turističke klase sa klimom i DVD opremom) samo za smene označene sa *,  pratioc tokom putovanja, predstavnika agencije i troškove organizacije.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz (osim za smene označene * i pakete), međunarodno putno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

  USLOVI PLAĆANJA:

  Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate i to gotovinom, čekovima ili na tekući račun organizatora.
  Rezervacija aranžmana podrazumeva uplatu akontacije od 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora.
  Ukoliko se pomenuta akontacija ne uplati u roku od 24 h smatraćemo da je putnik odustao od putovanja te se prijava automatski stornira. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

  UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.

  UPLATA NA RATE:

   –  ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 30%  prilikom prijave, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2017. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 15 dana pre polaska.

  Uz program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP 362/22.02.2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.

 • Polazak autobusa je DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz tabele. 

  Autobuski prevoz

  Halkidiki

  Beograd
  Povratna karta Odrasli 60€
  Deca do 10 god. 65€
  Jedan pravac Odrasli 45€
  Deca do 10 god. 35€