Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2015 – Grčka -Skiatos

ApartHotel Anthena je  novosagrađeni  objekat  u  modernom  stilu  koji  se  nalazi  u srcu grada Skiatosa, na samo 100 m od glavne šetačke ulice Papadiamantis. U ponudi imamo dvokrevetne sobe bez kuhinje koje se  nalaze na prvom spratu. Sve sobe su prostrane i sadrže LCD TV, sef, Wi-Fi, fenom za kosu, terasom.  Smeštajne jedinice poseduju i klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eura po danu. Čišćenje  se obavlja svakog dana, a zamena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana. ApartHotel raspolaže recepcijom, snack barom gde gosti mogu uplatiti uslugu doručka kao i bazenom za decu i odrasle sa pool barom i ležaljkama koje su besplatne za goste hotela. Smeštaj koji pre svega nudi apsolutnu udobnost i zadovoljstvo, idealan je za parove i porodice.

OVO PUTOVANJE NIJE AKTIVNO

 Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio;

*Cene označene zvezdicom su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz i trajekta) po osobi

POPUSTI – FIRST MINUTE:
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

 • 1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  2. dan – 11. dan: Skiatos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  12. dan: Skiatos – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  13. dan: Dolazak na mesto polaska.
  Kraj usluga.

  U cenu aranžmana je uračunato: Usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, u smenama koje su označene kao specijalana ponuda uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša i trajekt, usluge predstvanika agencije.

  U cenu aranžmana nije uračunato: Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša), cena trajekt karte od 46 eura za odrasle i 23 eura za decu do 10 godina kao i međunarodno zdravstveno osiguranje putnika, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

  Uslovi plaćanja:

  – 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

  – Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

  – Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

  – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

  Uslovi za Sezonu i Vansezonu (smene sa zvezdicom):
  1. Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba
  2. Uslovi za decu i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
  – deca od 3 do 10 godine starosti plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
  – deca do 3 godine mogu spavati sa roditeljima u krevetu bez doplate. Ukoliko koriste i prevoz, plaćaju samo cenu autobuske karte
  – osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

  • Program SKIATOS SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.Cene transfera i autobuskog prevoza iz Šapca po programu SKIATOS SA KUĆNOG PRAGA:Odrasli: povratna karta 100€, deca do 10 god (imaju sedište) 90€, cena karte u jednom smeru: 80€, doplata za prevoz u smenama sa * 20€.Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele.
   U smenama sa *, u slučaju sopstvenog prevoza, cena se umanjuje 25€.
  • NAPOMENA:
   – U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

   – Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
   – Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
   – U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
   – Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, licenca OTP 186 od 10.02.2010.