Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!


Za termine i cene pozvati agenciju ili poslati upit.

Incekum, iznad magistrale 0,5km od hotela Annabella Diamond, 26km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini hotela Annabella Diamond, iznad magistrale, i zauzima prostor od 3.000m2. Ukupno ima 96 soba.
Hotel ima glavni restoran Park, 2 bara (Beach, Lobby). Gostima hotela nije dozvoljeno da koriste restorane i barove hotela Annabella Diamond.
Za decu tu je igralište.

 

Plaža
Hotel ima svoj deo na peščanoj plaži od koje je udaljen oko 200m, gosti hotela koriste plažu hotela Diamond gde su ležaljke i suncobrani besplatni, peškiri uz depozit. Do plaže se dolazi prolaskom kroz tunel.

 
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: Uvozna, flaširana i premium pića, sokovi od svežeg ceđenog voća i ostalo van koncepta.
 
Standardna soba
TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, klima, kupatilo sa kadom ili tušem, balkon, fen, telefon, sef i mini bar.  U sobama na podu su pločice.
Plaća se: Sef u sobi, room service.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo, sauna.
Plaća se: Masaže i tretmani, piling.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa dva tobogana ( u hotelu Diamond), fitness, teniski teren, odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, step, pikado, vaterpolo, stoni tenis, disko, animacije tokom dana, tenis.
Plaća se: Motorizovani  i nemotorizovani sportovi na vodi, kompjuterske igre, bilijar, časovi tenisa i osvetljenje teniskog trerena i sve ostalo van koncepta.
 
Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša, frizer, šoping centar, rent-a-car.