Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
 • 1.dan Beograd (sreda 26.april)

  Sastanak grupe na parkingu ispred Sava Centra u 7.30. Polazak autobusa u 8.00. Transfer do aerodroma u Temišvaru sa usputnim pauzama i carnskim formalnostima.Dolazak na aerodrom u Temisvaru.Formalnosti oko ukrcavanja.Direktan let za Madrid kompanijom Wizzair. Dolazak u Madrid oko 18.30 časova.Transfer do hotela.Smeštaj u hotel.Noćenje.

  2.dan Madrid (cetvrtak 27.april)

  Doručak.Odlazak na panoramsko razgledanje grada sa strucnim lokalnim vodicem.Obilazak Spanskog trga,Kraljevske palate,plaze Mayur,trga Del Sol,muzaja Prado,Reyna Sofija,Tisen.Obicicemo madridsku koridu drugu po velicini u svetu,stadion Santjago Bernabeu park Retiro i mnoge druge velicanstvene gradjevine i spomenike prelepog Madrida. U popodnevnim casovima fakultativni izleti u muzej Prado(besplatan ulaz od 18-20 casova) ili odlazak do stadiona Santjago Bernabeu.Povratak u hotel.Nocenje.

  3.dan Madrid (petak 28.april)

  Doručak.Slobodan dan za individualne aktivnosti ili postoji mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Toledo nekada glavni grad Španije.Toledo se nalazi na oko 70 km južno od Madrida.Zbog bogatog kulturnog nasleđa nalazi se na Uneskovoj listi svetske baštine od 1986.godine.Ovaj slavni Spanski grad predstavlja najveci i najlepsi spomenik tri kulture:Hriscanske,Jevrejske i Arapske.Oseticemo se kao da smo deo te slavne istorije ovog nadahnjujuceg starog grada.Doci u Madrid a ne videti Toledo je kao da niste ni bili u Madridu.Povratak u Madrid.Noćene.

  4.dan Madrid (subota 29.april)

  Doručak. Dan za za individualne aktivnosti.Popodne mogucnost odlaska na fakultativni izlet do palate El Escorial .U vecernjim casovim fakultativni odlazak na Flamenco sou uz pice ili veceru. Povratak u hotel. Noćenje.

  5.dan Madrid (nedelja 30.april)

  Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom u popodnevnim casovima.Polazak na aerodrom je u 15 casova.Aerodromskke formanosti oko ukrcavanja.Let za Temisvar.Poletanje aviona komapnijom Wizzair je zakazano za 19.05.Dolazak u Temisvar oko 23.30 po lokalnom vremenu.Transfer do Beograda.Kraj usluga.

  Cena aranzmana je 390€

  Cena aranzmana obuhvata:
  -hotelski smestaja na bazi 4 nocenja sa doruckom u hotelu u centru Madrida
  -avionski prevoz sa svim aerodromskim taksama
  -transfere aerdrom-hotel-aerodrom
  -transfere Beograd-Temisvar-Beograd
  -predstavnika agencije i troskove organizcije
  -kabinski prtljag –veliki dimenzija 56x45x25 cm

  Cena aranzmana ne obuhvata:
  -Putno osiguranje
  -Individualne troškove putnika;
  -Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 0.75 eur po osobi po danu);
  -Veliki prtljag do 23kg-50€;

 • Madridska tura autobusom I peške. Obilazak Spanskog trga,Kraljevske palate,plaze Mayur,trga Del Sol,muzaja Prado,Reyna Sofija,Tisen.Obicicemo madridsku koridu drugu po velicini u svetu,stadion Santjago Bernabeu park Retiro i mnoge druge velicanstvene gradjevine i spomenike prelepog Madrida
  (cena izleta sa ulaznicom za Kraljevsku palatu I koridu 40 €)

  Toledo – Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu “Carski grad”. Sagrađen na uzvišenju iznad rekeTaho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, ukome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkveSvetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskimulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (Cena izleta sa ulaznicama 55 €*)

  Flamenco vece u centru grada.( Cena izleta 30 €)

  El Escorial – Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. (Cena izleta: 55 €*)

  -Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za realizaciju izleta.

  *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 25 prijavljenih putnika.

 • Program je rađen na minimum 40 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cena aranžmana i otkaza putovanja cene fakultativnih izleta i ulaznica su date po tarifama važećim na dan pravljenja programa i podložne su promeni.

  -doplata za 1/1 sobu na upit

  Mogući način plaćanja:evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
  2) 50% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.07.2017.
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka

  UPUTSTVA I NAPOMENE:

  – Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.

  . VAŽNO: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.

  – Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,… ne rade.

  -Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.

  Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.

  -Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano u pasošu (Odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

  – Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

  – U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.Objašnjenje: kontinentalni švedski sto –manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak.* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti(npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

  – Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

  – Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 –8 nedelja unapred. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnihpropisa s tim u vezi!

  – Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodela soba vrši se na recepciji po dolasku. Agencija će proslediti želje i zahteve hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.

  Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja. Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.

  – Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

  Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred put.

  Uz ovaj progam važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP 58/2014.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.