Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija. Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem, pitomom mediteranskom klimom, prijatnim šetalištima uz more, nesvakidašnjim bogatstvom gastronomske ponude i zanimljivim dešavanjima tokom čitave godine.
Kao najveći univerzitetski centar Grčke, sedište čuvenog Aristotelovog univerziteta, grad se može pohvaliti izuzetno živopisnim noćnim životom, ali i specifičnom atmosferom koju stvaraju umetnici, studenti i kulturni poslenici iz čitave Evrope.

Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

Opis

Termin putovanja

Ukupna cena po osobi

Uskrs

09.04. – 13.04.2015.

Hotel VERGINA 3*

95 €

Dan rada

30.04. – 04.05.2015.

Hotel VERGINA 3* 95 €  89€
  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate. Cena iz tabele je u evrima.
 • 1. dan BEOGRAD – NIŠ
  Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Niša sa parknga Tempa oko 22:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Makedoniju prema Solunu.
   
  2. dan SOLUN
  Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razglednje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
   
  3. dan SOLUN – OLIMP I DION – SOLUN
  Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Olimp i Dion (ukoliko budu otvoreni lokaliteti). Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je i važan nacionalni park, a Mitikas je najviši vrh Grčke ( 2917m ). Obilazak Zevsovog trona, Zevsovog kupatila, manastira Svetog Dionisija, etno sela Litohoro sa pomorskim muzejom. Dion, najznačajniji arheološki lokalitet iz perioda makedonskog carstva, gde su se održavala sportska i takmičenja u poeziji, pozorišne predstave… Povratak u Solun. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Grčko veče. Noćenje.
   
  4. dan SOLUN – ZEJTINLIK
  Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Slobodno vreme za šetnju ili individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
   
  5. dan NIŠ – BEOGRAD
  Dolazak u Niš i Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  • smeštaj u Solunu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  • obilaske prema programu (Solun – panorama grada, Zejtinlik)
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • usluge licenciranog pratioca grupe
   
  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 6 € (osobe od 19 – 69 god.), 4 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 11 € (osobe od 70 – 84 god.)PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika ,deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  • Grčko veče – 25 € odrasli / 20 € deca
  • Olimp i Dion – 20 € odrasli / 10 € deca
   
  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
   
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
   
  POPUSTI:
  • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
  • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
  • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
  • putnici koji polaze iz Niša popust 10 €
   
  SOPSTVENI PREVOZ:
  • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 20 € (odrasli) i 10 € (deca od 2-12 god.)
  • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
  • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do: Za polaske od 01.04. do 01.06.2015……….…………….…….15.08.2015.
  3. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca broj 61/2010.

 

Smeštaj u Solunu

HOTEL VERGINA, Solun, Grčka

Usrks, Dan rada
Lokacija: Nalazi se u centru grada, u blizini nove železničke stanice. Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, biznis i femili sobama. Sve...
Rezerviši!