Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

JEZERA AUSTRIJE

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  Polazak iz Novog Sada u 20.30h, a iz Beograda u 22h sa Lastine stanice (dolazni peroni). Vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji, uz kratke usputne pauze za osveženje.

2.dan SALCBURG Po dolasku razgledanje grada u pratnji vodiča. Obilazak Mocartovog rodnog mesta i jednog od najlepših gradova srednje Evrope pešice: Katedrala, Franjevački manastir, Nadbiskupska palata, Mocartova rodna kuća, raskošni park Mirabel sa veličanstvenim pogledom na palatu. Fakultativni obilazak Helbrun palate i magičnih fontana, izgradjenih početkom XVII veka po nalogu prica Markusa Sitikusa kao letnja rezidencija, u podnožju planine Helbrun, na lokaciji koja obiluje vodama. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan VOFGANGZE – BAD IŠL

Doručak. Putovanje prema jednom od najlepših austrijskih jezera Volfgangze. Danas je to poznato turističko mesto zahvaljujući i tradiciji operete i slavnih hotela. Na Sv. Gilgenu se nalazi kuća Mocartove majke, a obići ćemo glavni trg, crkvu sv. Egidija, gradske većnice i stari hotel Post s oslikanom fasadom. Fakultativna vožnja brodom po jezeru (Sv.Gilgen- Sv.Volfgang). Nastavak putovanja ka Bad Išlu. U gradskom središtu možete posetiti jednu od najslavnijih poslastičarnica Austrije “Zauner” i probati autentične išlere, kolače koji su dobili ime po samom mestu. Slobodno vreme za šetnju ili kafu i kolače. Povratak u hotel. Noćenje

4.dan HALAJN – HALŠTAT

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak prema mestu Halajn, drugom po veličini naselju u okolini Salcburga. Fakultativna poseta rudniku soli u trajanju od 1,5h ili slobodno vreme za šetnju. Znamenitosti gradića su kuća muzej kompozitora Franca Grubera, tvorca najpoznatije božićne pesme Tiha noć i Keltski muzej. Nastavak putovanja ka Halštatu – poznatom jezeru i jednom od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, mestašca s ribarskim kućama koje je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture. Okružen je bujnim alpskim planinama, a pored divnog pejsaža i očuvane prirode, prava atrakcija su i istorijske znamenitosti Halštata: Župna crkva vaznesenja koja je sagrađena 1505. godine, podzemno groblje Karner u kojem se nalazi kosturnica iz 16. veka, Halštat muzej koji ima drugu najveću kolekciju na svetu umetničkih dela halštatske kulture, rudnik soli Halštat. U popodnevnim satima polazak za Srbiju. Vožnja autoputem kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku.

5.dan  Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim satima.

Cena aranžmana: 105€
Doplata za 1/1 sobu: 70€ (na upit)
Cena aranžmana po osobi u evrima. Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Unikredit banke na dan uplate.

U cenu aranžmana je uračunato:

– prevoz autobusom visoke  turističke klase(klima/video i audio oprema) na navedenoj relaciji
– smeštaj u htl 3* u 1/2 i 1/2+ 1  sobama u Salcburgu na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
– razgledanje prema programu
– usluge turističkog vodiča/pratioca tokom celog putovanja

– troškove ogranizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uračunato:

– putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem osigurane sume od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 5 € u din.)
Fakultativne izlete i program:
– obilazak rudnika 25 € (oko 1,5h, uključuje zaštitnu odeću, vožnju vozom, brodićem po jezercetu soli, toboganima, usluge lokalnog vodiča)
– vožnju brodićem  (Sv. Gilgen – Sv. Volfgang – trajanje oko 40 min) 10 €
–  vožnju panoramskim vozom (oko 35 min) 30 €
individualni  troškovi.

OPIS HOTELA:

Hotel 3* nalazi se u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel  ima bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom. Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:
Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobradajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobradajnim kolapsom i slično).
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unikredit banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 NAČINI PLAĆANJA:

  • gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
  • u mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2017.

 

Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Fantast tourist d.o.o. Novi Sad. Licenca OTP 152/2010

Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.